Mobil internkommunikation sparar miljoner åt Arla

En god relation som snart varat i 20 år. Mogens Linderud (t. v.), kommunikationsansvarig på Arla Foods och PU Klintberg (t. h.) på RingUp/Callisto Mobil har anledning att se nöjda ut. Den kompletta mobila IP- telefonilösningen som implementerats på samtliga anläggningar i Sverige har lett till att koncernen årligen sparar era miljoner kronor.

Tillsammans med resurser från RingUp/Callisto Mobil i Stockholm har Arla Foods implementerat en mobil telefonilösning för samtliga Arla Foods anläggningar i Sverige. Den kompletta lösningen sparar årligen era miljoner kronor. – I samband med genomförandet av projektet har olika telefoni- problem dykt upp. I samarbete med RingUp/Callisto Mobil har dessa problem kunnat lösas på ett för Arla bra sätt, säger Mogens Linderud, kommunikations- ansvarig för Arla Foods.

Hösten 2006 startade arbetet med att integrera Arla Foods samtliga svenska anläggningar i den mobila telefonilösningen, det Mobila Kontoret. Anledningen var, för- utom ekonomin, att öka rörligheten för alla anställda, även ute i produktionen. Mogens Linderud, kommunikationsansvarig på Arla Foods sammankallade ett antal leverantörer för projektet. RingUp/Callisto Mobil, som varit företagets partner när det gäller mobiltelefoni sedan 1996, var självskrivna. – Efter nästan 20 års samarbete känner de vårt företag väl och deras reaktionsförmåga är snabb, säger Mogens Linderud. RingUp/ Callisto Mobil har förutom att leverera mobiltelefoner och tillbehör många gånger varit mitt bollplank i jakten på en bra lösning på ett telefoniproblem.
– Att arbeta med personliga kontakter kan givetvis öka sårbarheten, men för mig är värdet av den goda relationen större än oron över att mista den.

25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Vi har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år.

Sverigekarta

Lokal världsmästare

Vi finns på ca 50 orter i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

100%

Alltid nöjda kunder

Vi satsar på långsiktiga relationer som skapar förtroende.

Kampanj

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår