Där ingen försvinner i mängden

Callisto Mobil är ett litet företag som är stolta över mycket, men kanske allra mest över vilka fantastiska medarbetare vi har. Det är en av anledningarna till att vi har valt att fortsätta vara ett litet företag. En annan anledning är att vi vet att det våra kunder uppskattar allra mest med oss är den nära och personliga relationen. Ingen försvinner i mängden hos oss, varken kunder eller medarbetare.

Företaget grundades redan på 90-talet av Pu Klintberg och Johanna Hirsch , så vi har sett en och annan mobiltelefon genom åren. Men även om mobilerna har förändrats och tekniken minst sagt har utvecklats, så har vi hållit fast vid det vi är bra på. Nämligen att hjälpa våra kunder att hitta de kommunikationslösningar som passar just dem, oavsett om det är tre smartphones och ett headset eller en mobil helhetslösning med växeltjänst för femhundra medarbetare.

Och genom alla år har vi alltid tänkt att våra kunder verkligen ska känna sig helt trygga hos oss. Trygga i att vi vet vad vi pratar om, att vi alltid gör vårt yttersta, att vi är öppna och ärliga och att vi tycker om det vi gör. För det gör vi.  

 

Jag vill bli kontaktad av en rådgivare

25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Vi har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år.

Sverigekarta

Lokal världsmästare

Vi finns på ca 50 orter i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

100%

Alltid nöjda kunder

Vi satsar på långsiktiga relationer som skapar förtroende.

Kampanj

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår