En vanlig måndagsmorgon på Callisto - Av mig, Texas the office dog

 

När jag kommer till jobbet på morgonen så går jag rundan runt kontoret och kontrollerar så att alla är på sin plats, är de inte det så letar jag reda på dem för att få min morgonmassage från allihopa. Det är väldigt viktigt med rutiner!

Efter det så får jag min frukost med tillhörande iskallt vatten och även min mysiga koja där jag kan ligga och slappa samtidigt som jag har koll på vilka som kommer och går.

Efter en stund så blir det en väldig rörelse på alla då de ska hämta en massa konstiga muggar med nåt rykande och sen går in i det stora rummet med alla stolar (=himmelriket för mig).

När alla har satt sig runt bordet så brukar jag oftast få komma med in och då går jag runt under bordet och blir kliad av alla fötter (jag älskar verkligen fötter). Det blir ganska många fötter att välja på så jag brukar växla mellan olika för alla har olika tekniker när det gäller just det här.

Medan jag går runt i min lilla oas under bordet pratar alla människodjur om vad som har hänt tidigare vecka och vad som ska hända den här veckan. De diskuterar hur samarbetet har gått med kunder och leverantörer och ger varandra feedback på vad som kan förbättras, hur ett problem kan lösas eller hur deras rutiner kan förändras för att de ska hålla hög kvalitet på det de gör. Det är säkert viktigt för dem men jag nöjer mig med allas fötter som sagt, det är äkta kvalitet det!

 

Jag återkommer med fler rapporter härifrån inom kort. 

Tack för mig, hej!

 

 

25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Vi har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år.

Sverigekarta

Lokal världsmästare

Vi finns på ca 50 orter i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

100%

Alltid nöjda kunder

Vi satsar på långsiktiga relationer som skapar förtroende.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår