Säkerhetskopiera din Android:

  • En säkerhetskopieringstjänst: Enhetens foton och videoklipp sparas i ditt Google Foto-bibliotek, inklusive de du tar/spelar in i framtiden.
  • Privat lagrade: Foton och videoklipp som säkerhetskopieras från din enhet är privata om du inte bestämmer dig för att dela dem.
  • Synkronisering: Ändringar som du gör i foton och videoklipp, som att ta bort eller redigera, återspeglas på alla dina synkroniserade enheter.

 

Aktivera eller inaktivera säkerhetskopiering och synkronisering

  1. Öppna Google Foto-appen på din mobila enhet 
  2. Tryck på menyikonen längst upp till vänster .
  3. Välj InställningarSäkerhetskopiera och synkronisera.
  4. Aktivera eller inaktivera högst upp.

Saker att tänka på om den här inställningen:

  • Om du ändrar inställningarna för säkerhetskopiering påverkar det alla appar som använder säkerhetskopiering och synkronisering, som Google Drive.
  • Om du har aktiverat säkerhetskopiering och synkronisering inaktiveras inte Google Foto-appen från dina enheter om du raderar den. Om du vill inaktivera Säkerhetskopiering och synkronisering följer du instruktionerna ovan.

Valfritt: Kontrollera vad som säkerhetskopieras

  1. Längst ned i Google Foto-appen trycker du på Foton .
  2. Bilder och videoklipp som inte säkerhetskopieras kommer att ha den här ikonen .
25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Vi har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år.

Sverigekarta

Lokal världsmästare

Vi finns på ca 50 orter i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

100%

Alltid nöjda kunder

Vi satsar på långsiktiga relationer som skapar förtroende.

Kampanj

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår