Vill din telefon inte ta laddning eller fungerar inte hörlurarna?

Lugn, här kommer några tips.

 

Det behöver inte vara  telefonen som är trasig. Med enkla medel kan man ibland avhjälpa felet snabbt själv och undvika servicekostnader.

 

Förr använde man främst sin telefon till att ringa och skicka sms. Idag använder vi telefonen betydligt mer och framförallt till flera saker och då är det inte så konstigt att man blir förtvivlad när telefonen inte fungerar som den ska. Ett av det vanligaste felet är att det inte går att ladda telefonen eller att hörlurarna inte fungerar. Det kan bero på många saker, men det finns några saker man kan testa själv innan man skickar iväg telefonen på service för att spara på miljön och onödiga serviceavgifter. Titta noggrant med en liten lampa i hörlursuttag och ladduttag på din telefon. Finns det skräp där? Det kan vara så att det skräpet exempelvis blockerar strömmen från din laddkabel att ladda din telefon, eller hörlurarna att hitta kontakt.
Blås kraftigt eller peta försiktigt ut skräpet med en tandpetare och testa att ladda/sätt i hörlurar!

 

OBS! ta det väldigt försiktigt, laddutaget består av flera små metallpiggar som känner av laddaren. Går någon av dessa sönder pga. att man petat där så gäller inte garantin. Är du osäker så kom in till oss så hjälper vi dig.

 


Jag vill bli kontaktad av en rådgivare

25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Vi har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år.

Sverigekarta

Lokal världsmästare

Vi finns på ca 50 orter i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

100%

Alltid nöjda kunder

Vi satsar på långsiktiga relationer som skapar förtroende.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår