Bäst för några

När Callisto Mobil startades i början av 1990-talet var det inte med ambitionen att bli störst och för alla, utan snarare bäst för några. Vi är än idag ett litet företag med både stora och små kunder som fungerar som rådgivare för alla slags mobila kommunikationsbehov.

Vi vet att våra kunder uppskattar vår stora bredd och oberoende när det gäller operatörer, vår kunskap och flexibilitet, men vi vet också att det inte är därför de väljer att arbeta med oss år efter år. De väljer oss för att vi verkligen tror på långa relationer och att vi vet att en nära personlig kontakt är en förutsättning för att vi ska kunna hjälpa till på allra bästa sätt, från att sluta stora avtal till att lösa det lilla kommunikationsproblemet. Alltid väldigt nära våra kunder, med hög tillgänglighet och med stor öppenhet.

Mobila kommunikationslösningar är inget man vill lägga tid på. Det ska bara fungera. Vi gör helt enkelt det vi är bra på så att ni kan koncentrera er på det ni är bra på. På så sätt ser vi till att din vardag fungerar.

Ring oss gärna på 08 564 606 40 så berättar vi mer!

Läs mer om hur vi agerar som rådgivare för Bristol Myers Squibbs

Se ett urval av våra produkter och tjänster här

25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Vi har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år.

Sverigekarta

Lokal världsmästare

Vi finns på ca 50 orter i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

100%

Alltid nöjda kunder

Vi satsar på långsiktiga relationer som skapar förtroende.

Kampanj

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår